5.24.2011

30 серпня – 07 вересня - виїзд Бєлград – Будва – Цетіньє – Острог – Будва

Вартість туру 290 євро

День 1
09.00. Виїзд з Тернополя від катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Переїзд територією Угорщини та Сербії. Вечір – приїзд у Бєлград. Поселення в готель. Відпочинок.
День 2
Сніданок в готелі. Виселення. Оглядова екскурсія по Бєлграду –з відвідуванням собору Св. Сави, другого за розмірами православного собору в світі, відомої Кнез-Міхайлової вулиці, Калемегдану. Нічний переїзд автобусом.
День 3
Ранок -прибуття в Будву. Поселення в готель/віллу. Пішохідна оглядова екскурсія по Будві - міста легенд та фестивалів, яке сповнене маленькими вуличками та затишними кафе і ресторанчиками. Огляд пляжів. Вільний час. Відпочинок на морі.
День 4
Вільний день для відпочинку на морі.
День 5
Екскурсія в м.Цетінє – колишню столицю Чорногорії, яка залишається і в наш час духовним та культурним центром Чорногорії. Відвідування Цетінського монастиря - однієї з найбільших православних святинь, де знаходяться поховання владик і резиденція митрополита Чорногорії. А з середини 20 ст. в монастирі зберігається десниця Івана Хрестителя та частина Чесного Хреста Господнього.
Монастир Острог XVII ст., один з найбільш пошановуваних та улюблених православних храмів, в якому знаходяться мощі свят. Василя Острозького.
День 6
Для бажаючих екскурсія в Хорватію, м.Дубровнік (40 єврооплачується додатково).
Дубровнік - одне з найкрасивіших міст світу, з унікальною архітектурою (недаремно він знаходиться під захистом ЮНЕСКО як пам'ятник культури світового значення), з мальовничими бухтами та багатою середземноморською рослинністю. Дубровнік - столиця Південної Далмації, засноване в 7 столітті. До цього місто, що виникло на острові Лауза, називалося Рагуза. Тривалий час Дубровнік був містом-державою, а тому його історія надзвичайно цікава, а архітектуру міста, що до сих пір зберігає дух сердньовіччя, варто хоча б раз в житі побачити.
Повернення в Будву ввечері.
День 7
Відпочинок на морі. Після обіду пішохідна екскурсія і молитва в чоловічому православному монастирі Подмайне.
День 8
Відпочинок на морі. Ввечері – звільнення номерів, виїзд додому.
День 9
Приїзд в Тернопіль.

У вартість включено:
-проїзд автобусом єврокласу згідно маршруту;
-проживання: 5 ночей –Будва, прив. вілла 3*;
1 ніч – Белград, готель 3*, сніданок;
-курортний збір;
-екскурсії згідно програми;
-медичнестрахування

Додатково оплачуються:
- консульський збір (40 євро)
- факультативна екскурсія в Дубровнік ( 40 євро)
- вхідні квитки (10 євро)

Немає коментарів:

Дописати коментар