2.21.2014

ВЕЛИКЕ ПАЛОМНИЦТВО СВЯТИНАМИ ЄВРОПИ

Паломницько – екскурсійний тур: 
ВЕЛИКЕ ПАЛОМНИЦТВО СВЯТИНАМИ ЄВРОПИ

 Марія Повч – Падуя – Генуя – Люрд – Гарабандал - Фатіма - Монсеррат – Барселона – Монако– Відень

 4 - 18 червня 2014

1-й день, червня, середа

Виїзд з Тернополя (приблизно 8 год.). Переїзд до відпустового Марійського місця греко-католиків в Угорщині – Марія Повч. Св. Літугрія в намірі за щасливу прощу. Розповідь братів-монахів про історію даного місця. Нічліг в будинку для паломника.

2-й день, червня, четвер

Ранок – сніданок, виїзд. Переїзд у м. Падуя (Італія) - невелике місто в Північній Італії. Історичний центр міста можна обійти лише за 1,5-2 години, але краса архітектури Падуї залишиться у вашій пам'яті назавжди. Протягом багатьох століть в Падую їдуть паломники, а до мощей Святого Антонія, проповідника XIII століття, одного з найулюбленіших Святих усіх християн, ніколи не зникає черга. Поселення в готель. нічліг в готелі.

3-й день, 6 червня, п’ятнця

Сніданок в готелі, виселення з готелю. Екскурсія по місту, Св.Літургія в укр. церкві Св. Луки. Молитва біля гробу Св. Антонія Падевського та біля мощей Св. Юстини і Св. Апостола Луки. Виїзд. Переїзд у м. Генуя- столицю області Лігурія, батьківщину Колумба і одне з найпрекрасніших міст на березі Лігурійського моря. Поселення в готель. Нічліг в готелі.

4-й день, 7 червня, субота


Сніданок в готелі, виселення з готелю. Оглядова екскурсія по набережній та по місту. Огляд таких пам'яток, як: Палацці-дель-Роллі, Білий палац, Базиліка святійшого Благовіщення - однієї з перлин генуезького бароко та ін. Св. Літургія в укр. церкві. Вільний час. В цей час можна відвадати найбільший у Європі океанаріум (квиток 26 євро). Нічний переїзд автобусом.


5-й день, червня, неділя


Ранок - Люрд(Франція). Св. Літургія в українській церкві Успіння Пресвятої Богородиці. Поселення в готель.Пішохідна оглядова екскурсія по Люрду. Відвідання базилік Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, Св.Вервиці, Крипти, печери, де відбувалось Об’явлення (Гроту Массабіель), кранів з цілющої джерельною водою. Пройдення Хресної Дороги. Вечеря в ресторані готелю  2 нічліги в готелі з двохразовим харчуванням

6-й день, червня, понеділок


Сніданок в кафе готелю.Св.Літургія в українській церкві. Вільний час. Купання в Люрдських купальнях джерельної води. Перегляд фільму про історію Люрду, в інформаційному бюро на площі перед Базалікою Піша екскурсія з відвіданням будинків, де жила Св.Бернадетта. Участь у вечірній програмі на площі перед базилікою – вервиця до Богородиці, похід зі свічками Вечеря в ресторані готелю.


7-й день, 10 червня, вівторок


Сніданок в готелі. Виїзд з Люрду. Переїзд у Гарабандал- відпустове місце Іспанії, де 4-ом місцевим дівчаткам зявився архагел Михаїл, і звістив, що в скорому часі вони побачать Божу матір. За пів місяця Сталося чудо: діти вперше побачили Пречисту Діву Марію… Відтоді тут сталося багато чудес та зцілень, які сучасна наука невзмозі пояснити. Зупинка автобуса на 9 годиню.  Нічний переїзд автобусом.


8-й день, 11 червня, середа


Ранок – приїзд у Фатіму (Португалія). Поселення в готель. Св. Літургія в українській церкві. Оглядова екскурсія, базиліка святої Вервиці, місця спочинку Блаженних Францішка і Жасінти Марто, сестри Луції, розповідь про Фатіму, про посвячення Росії Непорочному Серцю Марії. Доріжка покути. Вечеря в готелі. Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками. 2 нічліги в готелі з двохразовим харчуванням

9-й день, 12 червня, четвер

Сніданок в готелі. Св. Літугрія в укр. церкві, час на сповідь. Пройдення Хресної Дороги, відвідання будинків, в котрих проживали діти. За додаткову оплаиу можлива екскурсія в столицю Португалії – Лісабон, або купання на одному з курортів Атлантичного океану Назаре. Вечеря в готелі. Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками.


10-й день, 13 червня, пятниця


Сніданок в готелі. Виселення з готелю, перенесення речей в автобус. Участь у святковій Службі та поході зі статуєю Фатімської Богородиці на честь Непорочного Серця Марії, яке відбувається кожного 13 числа місяця. Виїзд. нічний переїзд автобусом.


11-й день, 14 червня, субота


Ранок – гора Монсеррат (зупинка на 3 години) – 38 км. Недоїжджаючи до Барселони, на вершечку гори монастир оо.бенедектинців, який спокон віків приваблював тисячі паломників. Тут знаходиться всесвітньо відома хорова школа хлопчиків. Приїзд у Банселону. Екскурсія по місту. Нічліг в готелі.



12-й день, 15 червня, неділя

Сніданок в готелі, виселення. Св. Літургія в укр. церкві. Вільний час в Барселоні. виїзд. нічний переїзд автобусом.


13-й день, 16 червня, понеділок

Ранок - приїзд в Монако (місто-держава на кордоні між Францією та Італією) - місто розкоші і казино. Зупинка на 9 годин. Прогулянка по місту. Ми побачимо князівський палац, площу перед княжим палацом, що підноситься на вершині скелі, собор Св. Миколи - усипальницю біскупів і князів Монако, а також прекрасні парки та сквери, що неймовірно милують око в будь-яку пору року. Вільний час для купання в Середземному морі. нічний переїзд автобусом.

14-й день, 17 червня, вівторок

Приїзд у Відень (Австрія) - місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина…. Екскурсія по мысту починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собору Св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно хворих людей, які провідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. 18.00 Св. Літургія в укр. церкві Св. Варвари. Поселення в готель. Нічліг .

15-й день, 18 червня, середа

Ранок – сніданок в готелі. Виїзд. Переїзд на Україну. Приїзд в Тернопіль

ВАРТІСТЬ ПОЇЗДКИ 650 у.о. (євро)+100 грн.

У ВАРТІСТЬ ТУРУ ВХОДИТЬ:
• Переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
• Проживання в готелях 3* зі сніданками (і вечерями в Люрді та Фатімі); 
• Медична страхівка;
• Духовний супровід священика;

• Супровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:

• Консульський збір для одержання візи (35 євро); 
• Екскурсії згідно програми, вхідні квитки; 
• переїзд громадським транспортом по місту;
• харчування, не передбачене готелями;

• приватні витрати.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦіЯ
• Подані в програмі години прибуття, відбуття чи інших заходів не є точними, а тільки для приблизної орієнтації, вони будуть детально узгоджуватися кожного вечора на наступний день.

• Фірма залишає за собою право змінювати програму, порядок і час проведення екскурсій та заходів або замінювати їх на рівноцінні; 

• За роботу консульських відділів чи інших дипломатичних установ, прикордонних служб, погодні умови, корки на дорогах паломницько-туристичний центр відповідальності не несе.


програма на сайті www.emaus.com.ua 
тел 097 636 15 77

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Скажите пожалуйста, как я могу забронировать этот отель: http://bukovel-laplandiya.com.ua/ через интернет банкинг? Кто разберается, подскажите пожалуйста!

    ВідповістиВидалити